Hoe werkt het?

U bestelt de update in onze webwinkel. U kunt kiezen voor Kodi 18.9 of 19.3. Deze gebruiken we als basis voor onze All in 1 Build.  Na betaling ontvangt een bevestiging en u de volgende dag een envelop en formulier waarin u de Android box, Shield, Apple-tv of Raspberry in kan doet. Deze envelop hebben we al gefrankeerd.

Vul bijgevoegd formulier uw adresgegevens in en doe deze samen met alleen box in de envelop en plak deze dicht.  U geeft deze af bij het postkantoor en u ontvangt dan een track &  trace code, zodat u weet wanneer de box bij ons is aankomt. 

Onze technische dienst gaat gelijk met uw box aan de slag en proberen binnen 24 uur wordt de box weer te retourneren, waar u ook weer een track & trace code van krijgt.  

Er zit een makkelijke handleiding bij voor Kodi.

Kan elke box geüpdatet? 

Oudere boxen waar nog Android 4.2.2. of 5.1 Android  op staat zijn vaak niet meer de moeite waard en daar is ook bijna geen firmware meer voor.  Wel kan daar onze All in 1 Build op. 

Voor de meeste boxen ook voor de nieuwste is er wel firmware beschikbaar.

Lukt het ons niet om er nieuwe firmware / Kodi Update op te zetten of is de box simpelweg te oud of kapot bij ontvangst, dan krijgt u van ons een mailtje. Oude Boxen zijn o.a MXQ, TopBox, Streambox Pro. Deze zijn niet meer te updaten.

Niet meer te updaten, oud of kapot wat nu?

U krijgt dan 15 euro tegoedbon voor een Live Tv abonnement of en Alles in 1 Box bij: www.allesin1box.nl 

Wilt u het zeker weten neem dan even contact met ons op.  

Wat is firmware? 

Dat is de besturingssoftware voor uw box gebaseerd op Android of IOS voor Apple-tv  Meestal kunnen wij deze upgraden naar een nieuwere of  verbeterde versie.

Voor een update van uw laptop of Kodi op uw computer neem even contact met ons op.

Veilig betalen via Tikkie of PayPal.

Wilt u betalen met iDEAL klik dan HIER!