Kodi 19


Helaas komt het voor dat als u een account aangemaakt heeft bij Play Store op uw box er toch wordt geupdated (instellingen Playstore) naar Kodi 19 .  Geen nood wij zetten er weer Kodi 18.9  of Kodi 19 ( goed werkend ) op. Ga naar de webwinkel  en maak uw keuze.


Automatische app-updates uitschakelen
Open de Play Store-app. Druk op de uitschuifbare menuknop in de linkerbovenhoek (drie horizontale lijntjes) en druk op Settings. Druk in het instellingenvenster op Auto-update apps. Je kunt kiezen tussen automatisch updaten, alleen updaten via wifi of helemaal niet updaten. KIES VOOR HELEMAAL NIET UPDATEN.

Officiële verklaring van het Kodi-team zelf

Addons en Scrapers:

Python ondergaat enkele grote veranderingen in Kodi 19. Omdat de oude Python 2.7 niet meer ondersteund wordt, hebben we eindelijk de overstap gemaakt naar Python 3 en onze addons overgezet. Een groot deel van de gemeenschap is met ons meegegaan, dus hopelijk zullen je favoriete addons nog steeds werken, maar we zijn overgeleverd aan de genade van anderen om hun werk ( addons) te updaten.

Kodi 19 vervangt de oude XML metadata scrapers door nieuwe standaard Python voor films en TV shows; er zijn ook nieuwe Python scrapers voor muziek, Generic Album Scraper en Generic Artist Scraper. Binaire addons in het algemeen krijgen verbeteringen in de systeemdocumentatie, opgeschoonde instellingsdialogen, en betere helptekst.